Pictures

  Här kommer några bilder från VM veckan i Göteborg:)

      

1. Jag och Brian Joubert, FRA. 2. Jag och världsmästaren Jeffrey Buttle, CAN. 3.Jag och Johnny Weir, USA. 4.Kimmie Meissner, USA. 5.Jag blir intervjuad av SVT (som jag trodde var japansk tv...) 6. Amerikanska paråkaren John Baldwin lyfte upp mig på läktaren (jag ställde mig bredvid honom för att ta kort men då tog lyfte han upp mig till sitt knä...):D Även amerikanska paråkaren Ben Okolski är bredvid. 6 och 7. Uppvisningsträning för alla topp 5 åkare+svenskarna+team Surprise.

Imorgon ska jag printa ut alla bilderna och klistra ihop ett kollage hade jag tänkt, som jag senare ska ha på väggen tillsammans med alla autografer!:)

See ya

Gothia Towers

Ett tips om ni ska till Göteborg, åk upp till 23.e våningen i Gothia towers, där har de underbara räkmackor!:)

Home

Hejsan!

I mitt förra inlägg skojade jag lite, visserligen var jag i Göteborg men jag hörde ju inte av mig därifrån...
Jag var ju som sagt på VM i Göteborg och det har vart så sjukt roligt! Man fick se alla tävlingar, träningar, uppvisningen och dessutom fick jag ju träffa alla stjärnor såsom Johnny Weir<3, Jeffrey Buttle<3, Brian Joubert<3, Daisuke Takahashi, Kimmie Meissner, Stephen Carriere, Tanith Belbin & Benjamin Agosto... Ja listan kan göras lååång!:D Detta var bara några av dem jag träffade!

Under morgondagen kommer bilder att läggas upp, vilken vecka det var! Det fanns inte en sekund när stämningen inte var på topp i Scandinavium! Man ville liksom inte att det skulle ta slut, en underbar vecka!:) Längtar tillbaka...
Det enda man skulle vilja ha i julklapp nu är en biljett till nästa års VM i Los Angeles...:)

 image13
Titta på ögonkontakten...!;)         (Jag och Johnny Weir, USA<3)

Xoxo Charlotte

Packat klart

Nu har jag precis packat klart inför avfärden imorgon mot Göteborg!:D Ska bli såå kul! Tåget går tidigt på morgonen, 07.10 och då är vi framme vid 10, lagom tills damernas korta börjar.

Sen blir det nog lunch någonstans innan vi tittar på herrarnas träning kl 16. På kvällen är det paråkningens långprogram, spännande!:)

Har med mig kameran så jag ska ta en massa bilder, och har även med mig en svensk och en amerikansk flagga. Givetvis hejar jag på våra svenska herrar Kristoffer och Adrian men då de inte har någon medaljchans så är min favorit amerikanen Evan Lysacek.:)

Nu måste jag fixa lite mer saker, nästa gång vi hörs är jag i Gbg!:)

Tjingtjong

EFTERLYSES!!!

Okej nu är det såhär att jag ska börja på par/tiodans. Jag har provat på det flera gånger med ett förbundsprojekt som konståkningen har, och det var superkul!

Så nu ska jag börja på det med Maria Karlsson som tränare, hon som vann Let´s Dance med Måns Zelmerlöw, remember?:) Problemet är bara den att jag inte har någon partner...Hmm lite svårt...

ÄR DET NÅGON KILLE ELLER NÅGON SOM KÄNNER EN KILLE SOM VILL BÖRJA PÅ PARDANS???

VM

Halloj!

Nu är jag hemma från skolan, sitter och tittar på VM i Konståkning nu. Nu är det bara 16 timmar kvar tills vi åker!!:D Längtaar:) Var nyss uppe och handlade lite dricka och godis som vi ska ha på tåget imorgon.

Nu ska jag äta lite innan jag åker till träningen som håller på 17-19.30. Vi blir typ bara 6 stycken på hela isen idag för de flesta har redan åkt ner till Gbg, fast då åker de hem på fredag. Jag åker imorgon och kommer hem på söndag!:D

Bye

American Idol

Haha sitter och tittar på american idol nu... så bra! Jag gillar juryn mest, speciellt Simon!

Vem är er favorit i American Idol juryn? Kommentera!:)

Kockduellen

Nu är jag hemma igen efter träningen och sitter och tittar på kockduellen. Idag är det inte så roligt med Annette Norberg & Tina Turner. Men sedan är det Anna Pihl och American Idol!:)

Det är ju skoj!:D

Träning nästa

Nu har jag kommit hem från skolan för en stund sen, började 8.30 och slutade 15.25. Long schoolday, men det är skönt för imorgon är det sista dagen för mig i skolan på ca 4 veckor, för på onsdag åker jag ju till Gbg för VM i konståkning, och sen v. 13 är det påsklov, och v.14-15 är det prao! Nice:)

Nu sitter jag och äter lite mellis, ska snart göra mig i ordning för att åka till träningen som håller på 17-19.30. Även det blir den näst sista träningen på fyra veckor, sen är man ledig för ishallen har påskstängt... Kan vara rätt skönt ändå med tanke på att man tränat 14 timmar i veckan sedan Augusti... :)

Återkommer!

Sleeping time

Nu ska jag börja göra mig iordning inför läggdags, återkommer imorgon! Går i skolan på förmiddagen så då kanske det inte blir så många inlägg, men sedan är jag tillbaka!

Dagens vill ha

  Denna härligt cremevita kappa från Victorias Secret. Tillsammans med ett par snygga jeans skulle det sitta fint:)

God macka a la Charlotte

Nu måste jag tipsa om en supergod macka jag gjorde imorse. Den är väldigt enkel att göra bara du har alla ingredienserna. Den är inte tagen ur någon kokbok utan gjord av mig på fri hand, men jag garanterar dig en smakupplevelse utöver det vanliga!:)

  • 1 knäckebröd (jag använde Wasas sport)
  • Några msk keso
  • ½ Avokado
  • 5-7 räkor
  • Alfalfagroddar
  • 1 pytteliten sväng med pepparkvarnen

Lägg allt lager på lager efter den ordningen dem står i ingredienslistan. Såhär blir resultatet:

image6


Lite om mig

Namn: Charlotte
Ålder: 15
Bor: Stockholm
Intressen: Träna (konståkning, dans m.m.), kompisarna, laga mat

Favoriter:
Mat:
Sushi, Spagetti & Köttfärssås, Skaldjur
Dryck: Lemonad, Shirley Temple, Smoothies
Godis: Violgrodor, 70% Choklad!
Frukt: Alla!
Film: Father of the Bride, Home Alone m.fl. (Mest komedier)
Serie: The OC, Greys Anatomy, Desperate Housewives
Bok: En shopaholic i New York
Land: USA, Sverige, Frankrike
Restaurang: Todai NYC, Boston Red Lobster, ESPN Zone, le Boeuf sur le toit
Skolämne: Engelska, Samhällskunskap





Söndag kväll

Nu har jag ätit min sushi middag, det var smaskens! Är det någon som vet om det finns några bra sushirestauranger i Göteborg?

Annars har det inte hänt så mycket mer nu, såg på nyheterna nyss att fler och fler fryser ihjäl. Haha jag trodde bara det var ett uttryck man använde, men tydligen sker detta i Kiruna. Jag har hört talas om att gamla människor dör för att det är för varmt, men att det är för kallt... That´s weird..?

Xoxo, C<3

Sushi

Nu ska jag ta en promenix för att inhandla min ljuva middag: Sushi!:D
Återkommer efter att jag ätit, Ciao! Bild från: www.wikiforkids.com

Nu är det bara...

...två hela dagar kvar tills jag och mamma åker till Göteborg för VM i Konståkning. Ja jag har nämnt det förr men jag kan inte vänta längre. Alla konståkningsfantaster vet vad jag snackar om, för er som spelar fotboll är det som att få se alla matcher i fotbolls VM... eller det kanske inte är lika speciellt som konståknings VM? Men iaf nästa gång det tilldelas i Sverige blir typ om 30 år... Så nu längtar man tills onsdag!

Är det någon mer som gillar konståkning?:)

Desperate Cooking

När jag ändå är i farten kan jag passa på att rekommendera en kokbok jag fick i julklapp: "Desperate Cooking" från tv-serien Desperate Housewives. Den är så sjukt bra och innehåller mängder av goda recept. Har mest provat att baka från Brees recept, och jag kan säga det att hennes blåbär och majsmuffins är minst lika goda som de ser ut i tv rutan. När man äter de smälter man av lycka! It´s true I promise!

Någon annan som har boken som håller med? Bild från www.voltairepublishing.se

Recept

Här kommer ett recept på min favorit smoothie:

  • 1 banan
  • ca 2-2.5 dl frysta hallon och blåbär (pröva dig fram för smak)
  • Vaniljyoghurt

Mixa alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer. Färdigt på en minut!:) Servera med några bär ovanpå och njuut!:)

 Bild från: www.oldorchardjuice.com


See ya

Nu måste jag verkligen hoppa upp från datastolen och fixa det sista innan showen. Måste åka om tio min... oops!:)
Wish me luck!:)

Återkommer när jag är hemma! KRAM

OC

Haha sitter här vid datorn medans mamma tittar på mina boxar av the OC. En kväll tittade jag på det i min säng, och då kom hon och sa: åh vilka fina bilder! (hon gillar blommor, trädgårdar, snygga hus osv...) så då sa jag att hon kunde kolla på ett avsnitt och nu är hon helt fast! Lite skojigt tycker jag!:)

Såhär ser min lista ut för de bästa serierna under 2000-talet:

1. The OC
2. Greys Anatomy
3. Desperate Housewives
4. Vänner
5. Private Practice

Och för er som undrar, nej jag följer inte Gossip Girl. Vid de två första avsnitten hade jag så mycket plugg så jag inte hann se, och nu när jag började kolla fattade jag ingenting. Men topp 3 kan växlas om hursomhelt, alla borde ligga på första plats! Kan inte välja vilken som är bäst av OC, GA eller DH.

Vilken tycker du är bäst, eller har du någon annan favorit? Kommentera!


Skridskor på Rockefeller Center

 
Satt och tittade igenom fotoalbumet på datan. När jag ser de här bilderna saknar jag nyåret i New York City så otrooligt mycket!!


  image4
Väntar på att få spela någonting på ESPN Zone. De har väärldens godaste minihamburgare!

image3
Från båten påväg till Frihetsgudinnan

Skridskor på Rockefeller Center                                                        
Skridskoåkning på Rockefeller Center

Himmelspiruett på Rockefeller Center.
Skridskoåkning på Rockefeller Center

Mysko...

Hmm det är lite märkligt, ibland när jag ska se min blogg får man först se hela sidan men sen försvinner den nedre delen och man ser bara mitt namn och det... Är det så för er också?

God morgon!

Tjenixen! Nu har jag varit vaken i ca en timme, har ätit frukost och spanat in lite bloggar. Åt världens godaste frukost, gröt med sommarbär som hallon, blåbär, jordgubbar, ananas som vi hade kvar från Hötorget igår. Mmmm!
Ska börja lägga in bilder på bloggen, grejen är bara den att det kommer vara bilder från webkameran då min digitalkamera är inkopplad till en annan dator som ska bytas... Det är lite komplicerat men kort och gott kan jag inte lägga in jättebra digitalbilder, men snart är det fixat!

Annars händer det inte så mycket mer idag än att om en timme ska jag till ishallen för att värma upp inför uppvisningen som börjar 12-14. Bienvenue a la Moulin Rouge:)

Vad ska ni göra idag? KRAM!

Sova

Nu börjar det bli dags för mig att dra mig mot min säng, har uppvisning imorgon kl.12-14. Får hoppas att det kommer mycket folk och tittar, vanligtvis brukar hela ishallen vara överfull och folk får till och med sitta i trapporna för att få plats! Jag tycker det ska bli superkul, även om denna show inte är den bästa genom tiderna, temat är Moulin Rouge. Jag är med i 5 nummer, varav ett är ett solo. Ska bli kul!

Natti natti

JAA

Perelli vann! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Det var väldigt spännande där när Sanna fick folkrösternas högsta poäng, ett tag trodde jag att hon skulle vinna. Men nu har vi skickat rätt bidrag, om vi kommer vinna allt vet jag inte men låten är ändå bra! På senare tid känns det som om alla grannländer röstar på varandra, vare sig låten är bra eller inte. Då Norden är lite i jämförelse med övriga Europa får ju vi det lite svårare...

Vad tycker ni, håller ni med?

Björn Gustafsson

Jag hoppas att Björn kommer in och gör ett till framträdande, det första var så kort och inte så jätteroligt, även om man skrattade lite ändå hihi...:P

Vad tycker ni om hans första framträdande?

Snart onsdag!

Nu är det bara söndag, måndag, tisdag och...*trumvirvel* ONSDAG då vi åker till VM i Göteborg! Ja, jag vet att jag har nämnt det tidigare men jag kan inte låta bli, LÄNGTAR SÅ! Det är som ett litet barn som väntar in de sista dagarna innan julafton!

Nu är allt på plats i väskan, tågbiljetter, arenabiljetter osv... Måste bara packa kläder men det gör jag i veckan. Nu spelas Rongedals låt, den är såå bra:D Vill bara upp och dansa hela tiden!

Melodifestivalen

Sitter och tittar på melodifestivalen nu. Jag har gjort ett så kallat danstest då jag dansat till varje låt för att se vilken låt som är bäst dansmässigt. Jag kanske är mysko men jag KAN INTE SITTA STILL!!! Jag kan bara berätta att vinnarna blev Perelli, Rongedals och Bengtzing. Låtmässigt tycker jag dock att Perelli och Rongedals var bäst.

Nu säger de att Perelli fått 12 p av alla tre första jurygrupper. Då är väl det ett mönster som håller i sig, vilket jag tycker är bra! GO CHARLOTTE GO!

Förresten var chokladfonduen jättegod!:) PUSS

Dagens...

Dagens humör:  Glad
Dagens borde: Ingenting!:)
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: Favoritjeansen från Lacoste, Lyle&Scott tröja 
Dagens planer: Slappa, Stan, Schlagerfinalen:)
Dagens vill ha: 1.000.000 kronor i fickpengar;)
Dagens längtan: Onsdag då vi åker till VM i Gbg!!
Dagens beroende: Inget
Dagens jobbigaste: Hötorgsgubbarna som tvingar en att betala mer
Dagens irritation: Hårsprayen...
Dagens låt: Schlagerlåtarna som spelades i varenda affär
Dagens onyttiga: Godis och japan snacks
Dagens dryck: Vatten
Dagens händelse: Tripp till stan
Dagens middag: Crepes med räkor, skagenröra på pumpernickel och chokladfondue
Dagens bästa: Ledigheten:)
Dagens sämsta: Hehe det kanske jag vet när finalen ikväll är klar och Perelli eller Rongedahls inte vinner!;)

Hemma:)

Nu är man då hemma igen efter några timmar i stan tillsammans med mamma. Vi åt lunch vid Hot wok cafe vid Salenhuset/NK, det är så gott! Rekommenderar verkligen deras Singapore chicken, det dåliga är bara att man får för mycket mat, så efteråt blir man så proppmätt så ja... ni förstår.

Egentligen ville jag ha sushi, men det ville inte mamma min, så då är man ju självklart snäll och omtänksam som äter det hon vill ha...;) Fast jag har ju ändå fått min dagliga sushi dos, eftersom jag har ätit lite japanska snacks med sjögräs på!:D Mumsifillibaba:P

Sen gick vi in en sväng på balettshopen i Salenhuset för att de hade rea där, jag ska ju kanske börja på pardans så då kollade vi in lite grejer till det. Jag hittade iaf ett sött hårnät i lila och guld som jag ska ha till mitt kortprogram i konståkning, och även en nästan likadan fast röd, och den har inga hål i sig så det ser verkligen ut som en kudde eller nåt i håret, jättecoolt!:)

Vi gick även till centralen och hämta ut våra tågbiljetter till på onsdag då vi åker till VM i Gbg!!! (Konståkning såklart om ni inte redan visste det...) Vi handlade även mängder av frukt och påskris till ikväll då det är Schlagerfinalen! Vi ska göra en chokladfondue där vi doppar frukten i. Supergott är det!

Vi köpte också med oss några bullar hem som vi nyss fikade med familjen. Nu undrar jag vad ni har gjort idag?

Puss

Det börjar bli dags...

...att ta sig i kragen och börja göra mig redo inför min lilla tripp till stan:)
Får se om jag handlar något, men jag återkommer när jag kommer hem!

Puss, C<3


Help me

Halloj är det någon som vet hur man får sig en snygg header??
Är i desperat behov av att få till en snygg header, vem vill annars kika på denna blogg...?:)

Kommentera gärna!

Sommarkänslor

 Är det någon mer än jag som längtar till sommaren när man spanar in alla webshoppar med nya kreationer? Tänk att få bära denna underbara outfit från www.abercrombie.com med bruna ben... Härligt!


God Morgon

Hej!

Nu har jag precis ätit frukost och satt mig vid datan. Vaknade för ca 45 min sedan och låg och drog mig i sängen ett tag.:) Det är rätt skönt att efter torsdag får man sovmorgon i två hela veckor, först VM i Gbg och sedan påsklov! Wiie längtar! Längtar också oerhört mycket till min prao, då får man hoppas ni kommer förbi och fikar;P

Idag har jag inga planer direkt, först ta det lugnt och sen kanske man ska träffa min underbara Felicia i stan. Sen är det ju Schlager finalen ikväll också, vem ska vinna?

Jag tycker nog Perelli och bröderna Rongedal är bäst. Är det någon mer än jag som tycker att både Linda Bengtzings och Rongedals låt är lika Mikas Grace Kelly?

Kommentera gärna era åsikter, jag kanske inte har så många besökare ännu, men jag LOVAR att jag ska börja fixa min blogg och skriva lite intressantare saker!:)

Puss

VM

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Göteborg för att titta på VM i Konståkning! På onsdag tar jag och mammsen plus några andra från min klubb tåget ner till Gbg. Sen stannar vi där tills uppvisningen på söndagen, och det ska bli sååå kul!!!

Vi har inträde till allt, träningarna, tävlingarna, uppvisningen osv... Dessutom som grädde på moset kommer jag få njuta av Scandics enorma och goda frukostbuffe under fyra hela morgnar!:D

Can´t wait anymore!

Btw, veckan efter VM är det påsklov som är helledigt, och under två veckor direkt efter påsk har vi prao! Nice, är ledig nästan 4 hela veckor från skolan:P Jag ska praoa på ett cafe/butik i stan (Blueberry). Det ska bli så kul, mina handledare verkar vara världens trevligaste tjejer! Längtar!

Nu ska jag lära mig lite mer om bloggen och sen ska jag läsa lite ur "Middag med mr Latte" innan jag ska sova.
Puss och kram Skumbanan:)

Lets Dance

Såg just på Lets Dance omröstningen. Jag tycker faktiskt det var rätt att Danny åkte ut, på nåt sätt tycker jag att han verkar tycka att han är bättre än vad han är? Jag gillar inte killar som färgar håret kritvitt, det ser inte naturligt ut. Men vad vet jag, jag har ju inte träffat honom så jag kan ju inte säga så mycket... Nästa vecka åker nog Karl-Petter... men vem tar hem det? Hmm kanske Tina? Hon verkar allt vara en go och naturlig tjej:) Iofs Annika med.. jaja får se:)

När jag kom hem från skolan idag halv tre åte jag lite mellis innan jag åkte till träningen, 2 tim is och 1 tim balett. Jag går ju som sagt på konståkning:) Idag tränade vi mest inför showen på söndag, det var inte så jobbigt vilket kan va skönt ibland.

Sen nu på kvällen blev det middag framför Lets Dance med take away från Pizza Hut. Mums:) Har även druckit en chai latte nu på kvällen med lite tillbehör...:P

Au Revoir

Hej:)

Hejsan allihopa:)

Nu har jag som många andra skapat en blogg. Blev inspirerad av mina kompisar som bloggar och så är det roligt att kunna titta tillbaka vad man har gjort... Ska sammanfatta dagen lite senare, måste bara lära mig alla inställningar först...

Ha det bra sålänge,

Kram C<3

RSS 2.0